Reparatie & Reinigen

Het repareren en reinigen doen wij volledig in eigen beheer en in het eigen atelier. Wanneer uw tapijt vuil is, breng het dan nooit naar de stomerij!  Uw tapijt wordt bij ons vakkundig gereinigd met puur natuurlijke middelen, zodat schade door verkleuring, krimpen en “vaal worden” wordt voorkomen. Wanneer uw tapijt versleten raakt is het vaak de moeite waard om het te laten repareren, ook schade van bijvoorbeeld een sigaret of een gat in het tapijt is geen probleem (vrijwel alles is mogelijk). Het repareren en reinigen doen wij volledig in eigen beheer en in het eigen atelier.
Wanneer uw tapijt vuil is, breng het dan nooit naar de stomerij!  Uw tapijt wordt bij ons vakkundig gereinigd met puur natuurlijke middelen, zodat schade door verkleuring, krimpen en “vaal worden” wordt voorkomen.
Wanneer uw tapijt versleten raakt is het vaak de moeite waard om het te laten repareren, ook schade van bijvoorbeeld een sigaret of een gat in het tapijt is geen probleem (vrijwel alles is mogelijk).

Wij kunnen uw karpet van nieuwe randen voorzien of nieuwe franjes. Ook kunnen wij brandgaten of versleten plekken vernieuwen. Middels het inweven van nieuwe ketting in inslag draden.
Als één van de enige bedrijven in Nederland kunnen wij uw tapijt scheren wanneer het is verkleurd door zonlicht. U krijgt vooraf altijd een duidelijke prijsopgaaf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven naar 100% tevredenheid en onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met repareren, restaureren (handgeknoopte) tapijten.

Ook het inkorten van bestaande karpetten is mogelijk
Voorbeeld:
U heeft een mooi Millenerpoort, MID, Ikea enz….. karpet. Maar u gaat kleiner wonen en het karpet is te groot geworden voor de nieuwe ruimte. Wij kunnen deze voor u inkorten en opnieuw afwerken zodat u weer een perfect en een op maat gemaakt kleed heeft alles is wederom mogelijk tegen scherpe prijzen.