Buitenzonwering

markiesMarkiezen
De mooiste schaduw
De Husol markies is een hoogwaardige zonwering uitgevoerd in zwaar aluminium. Een waardevolle investering vanwege traditionele vormgeving. Wij leveren in deze klasse verschillende types.
Standaardmodel
Petmodel

Leverbaar in duurzaam hout of onderhouds arm aluminium.

Houten markiezen
De markies classic is een moderne markies met een traditionele ‘houten’ uitstraling. Door fraaie klassieke rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen. Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer ouderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook. Alleen de beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervardigen van houten frame’s en kappen. Hier wordende beste verfsoorten op aangebracht zodat u een topproduct ontvangt waar u jaren plezier aan beleefd.

De volledige afwerking
Het is mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren biedt Husol een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken. De afwerking van de markies kan ook volledig uitgevoerd worden in bijpassende kleuren van het doek en/of het houtwerk.

(Her) bekleding van markiezen
Het is ook mogelijk om uw markiezen die door weersomstandigheden of andere redenen aan een nieuw doek toe zijn opnieuw te bekleden met een doek naar keuze.

screendoekScreens
Warmte buiten, insecten buiten
U kent het gevoel misschien. U bent ver van huis als u merkt dat het weer verandert. De wind steekt op. Gaat dat wel goed met uw zonwering?

Als u kiest voor de screens van Husol, hoeft u nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze – dankzij het glasvezeldoek – zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn ertegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

rolluikenRolluiken
Kleurrijk en stoer… ROLLUIKEN`
Het is een prettig idee als er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort.

Geen fel zonlicht. Geen hitte of koude. En zeker geen ongenode gasten. Als u weg bent of ligt te slapen, kunt u volledig vertrouwen op uw Husol rolluiken. Met deze rolluiken sluit u ramen en deuren hermetisch af, als u dat wilt. U kunt kiezen voor een opbouwrolluik (voor bestaande gevels) of voor een inbouwrolluik (bij nieuwbouw).

Optimale bescherming
De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken.

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat we voor u poedercoaten in een kleur naar wens. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

uitvalschermKnikarmschermen
Een overschaduwd terras
Terrasschermen
Het terras bij uw huis is de plaats waar u kunt genieten van het mooie weer. Het ene moment wilt u lekker zonnen, het andere moment relaxen in de schaduw. Met een terrasscherm van Husol is de keuze altijd aan u. Onze terras(of knikarm)schermen brengen heel veel schaduw. Niet alleen binnen, maar ook op uw terras. Door de geringe helling behoudt u vrije doorloopruimte. Schermen tot zelfs 4 meter uitval zijn berekend op royale terrassen.

Design
Bij Husol geven we veel aandacht het design van de cassettes. De volledig gesloten cassettes, met ons unieke Husol-design, zijn gewild. Ook als het terrasscherm is gesloten, zijn ze een aanwinst voor de gevel. Ontdek het zelf bij de dealer in uw omgeving!

uitvalschermUitvalschermen
Zon buiten, schaduw binnen
Of het nu in het voorjaar, middenin de zomer of in het late najaar is, een zonnige dag is altijd welkom. Wilt u comfortabel genieten van het uitzicht op een zonovergoten tuin? Dan zijn de uitvalschermen van Husol de ideale oplossing. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden. Het voordeel merkt u elke zonnige dag: u houdt het zonlicht en daarmee de warmte buiten. Tegelijkertijd komt er voldoende daglicht binnen en behoudt u uw uitzicht. Natuurlijk zijn de Husol uitvalschermen ook optisch een aanwinst voor uw huis. Zeker als u een doekkleur en –dessin kiest dat past bij uw woning. Zo maakt de zon uw woning extra vrolijk en stijlvol!

veranda zonweringVerandazonwering
Serrezonwering
Als u een serre aan uw woning hebt, beschikt u over een fantastische tuinkamer. Hier kunt u vroeg in het voorjaar én laat in het najaar genieten van uw tuin. Dankzij het glas is het al snel behaaglijk warm. Dankzij datzelfde glas, kan de temperatuur in de zomer hoog oplopen, tot wel 60 of 70 graden. Husol biedt u een gemakkelijke oplossing, waardoor uw serre verandert in een oase. De Husol serrezonwering. Deze zonwering wordt aan de buitenzijde van uw serre of tuinkamer gemonteerd. Het doek loopt door geleiders die op het dak zijn gemonteerd naar beneden; als u wilt in een hoek tot voor de ramen. Zo is het altijd aangenaam vertoeven in uw serre!

windschermOprolbare windschermen
Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot het aangename najaarszonnetje in de herfst: met de Alva windscreen kunt u heerlijk beschut en uit de zon op uw terras genieten van het buitenleven.

Een windscreen is eenvoudig te (de)monteren. Hierdoor kunt u de windscreen op meerdere plaatsen gebruiken en kunt u het systeem opbergen voor de wintermaanden.

Wij bieden de keuze uit twee windscreens.

  • Alva Windscreen
  • Micro Windscreen

Doek
Wij verwerken de volgende merken doeken