Insectenwering

Insectenwering
In de zomer zijn veel insecten actief. Dat is elk jaar weer merkbaar, maar dat is niet altijd wenselijk in jouw woning. UniluxGeef insecten geen kans en voorkom dat insecten jouw woning betreden met insectenwering van Unilux. Insectenwering van Unilux is betrouwbaar en duurzaam. Kies uit een ruim aanbod standaard insectenwering of insectenwering op maat voor elke deur en voor elk raam.

horrenHorren
Unilux is specialist in horren op maat. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur ben je bij ons aan het juiste adres. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs/ kwaliteit verhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit. Je hebt al een hor vanaf €68,- per stuk. Bekijk het totaalaanbod horren online:

rollerwallRollerwall
De scheidingswand van Rollerwall biedt u de mogelijktheid om uw ruimtes flexibel in te richten. Standaard voorzien van een aluminium frame, kunststof panelen en handige wielen. Multifunctioneel inzetbaar als:

 • Roomdivider
 • Magneet- of whiteboard
 • Bewegwijzering
 • Reclamezuil

Scheidingswand – standaard

 • 27 standaarduitvoeringen
 • Duurzaam
 • Snelle levering
 • Hollandse kwaliteit

Scheidingswand – maatwerk

 • Alle formaten
 • Elke gewenste RAL kleur voor panelen en frame
 • Panelen met uw eigen design
 • Multifunctioneel

fractionsFractions
Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven uw interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel. U blijft natuurlijk zelf de creator; de patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is.

Premium quality, gegarandeerde kwaliteit
Accuratesse is essentieel bij de vervaardiging van Fractions. Unilux is het gewend om premium producten op maat te leveren en levert dan ook alleen het allerbeste. Alle Fractions worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Door eigen productie in Nederland kunnen we de maatvastheid en kwaliteit garanderen, zodat u altijd de optimale Fractions voor uw woning, praktijk of bedrijf ontvangt. Zagen, constructie, poedercoaten, assemblage en gereedmaken voor verzending: alle stadia van het productieproces hebben we volledig in eigen hand.

Unilux

topspinTopspin
Topspin® is een innovatieve oplossing van Unilux welke optimaal geschikt is qua zonwering voor bijzondere utiliteitsbouw: van koepel en serre tot een (al dan niet gebogen) lichtstraat en een grote glasfaçade. Deze vorm van zonwering is geschikt voor grote, hoge, brede, gebogen en ingewikkelde oppervlakken en daarbij ook dé duurzame oplossing voor licht- en warmteregulering in het gebouw. Topspin® licht- en zonwering zorgt voor een aangenaam klimaat in zowel openbare gelegenheden als op het werk en gewoon thuis.

Van een zonwering voor uw serre tot voor een lichtstraat. De mogelijkheden op het gebied van licht- en zonwering zijn eindeloos met Topspin®. Welke grootte, vorm, kleur of richting u ook wilt; Unilux levert maatwerk van tópniveau. Op deze website kunt u alvast meer lezen over de techniek en de toepassingen van onze Topspin® systemen. Wilt u meer informatie wat betreft zonwering voor uw serre, lichtstraat, koepel of ander project?